Over ons

Het team achter Hollandse Sier

025426F7-5C52-499F-826B-6CF75B01C54D

HOE HET BEGON

In 2010 startte Carla van Tilburg met het bedrijf Zeeuwse Sier:  -sieraden en portretten van de streekdracht. De Zeeuwse portretten van vrouwen in hun traditionele kleding, bewerkt met bladgoud, werden direct een groot succes.

 

De met de hand ingekleurde portretten zijn ongekend mooi. Portretten van vrouwen in hun traditionele kleding vertellen elk een eigen verhaal:  Volendam, Scheveningen, Hindeloopen, Walcheren, Friesland etc.  Sterke vrouwen en mannen die hun streek met trots vertegenwoordigden.

 

Dit succes was aanleiding om de collectie uit te breiden met portretten van alle streekdrachten in Nederland onder de naam Hollandse Sier.

DE FAMILIE

Bij het familiebedrijf Hollandse Sier is de hele familie betrokken. Carla is het creatieve brein, Henk de steun en toeverlaat op de achtergrond, Tije de logistieke en digitale kant en Victorien de verkoop, styling en de uitvoering. We zijn een enthousiast, gedreven en bevlogen team, we zijn Hollandse Sier.

 

Alle portretten van Hollandse Sier zijn door ons zorgvuldig uitgezocht en met de hand bewerkt met bladgoud. Elk portret is uniek. De portretten zijn stijlvol en van een ongekende schoonheid. Unieke portretten die een speciale plaats krijgen in uw huis, kantoor, restaurant, B&B. Fantastisch!

 

Victorien Carla Henk Tije

Victorien, Carla, Henk & Tije